mandag 23. mars 2015

q & a?

Jeg tenkte jeg skulle prøve noe skummelt (for meg i hvertfall), nemlig en liten spørsmålsrunde! 
Kanskje jeg får dele noen bryllupstips, om å være mamma, noe om sying eller noe om det å bo i Bergen?
Jeg skal svare så godt jeg kan!

18 kommentarer:

 1. Planlegger barn i framtida, men har du tankar man kan tenke så det blir litt mindre skummelt heile den ansvars-rollen man får? Å ha en bebis virkar som det hyggeligaste i verden, men det er så vanvittig å tenke på at man har ansvar for et lite liv, som skal vokse og bli en egen voksen! Var du veldig redd, og i så fall kva hjalp å tenke på? Eller kjem "mamma"følelesen med engang? Du har en veldig fin og hyggelig blogg forresten! :)

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på hva du jobber med/studerer? Også om du vil ha flere barn og når. Takk for en fin og inspirerende blogg :)

  SvarSlett
 3. Har du tips til enkle prosjekt til ein nybyrjar på symaskin? Og kva gjorde du sjølv av pynt, trykksaker og slikt til bryllaupet? Takk for ein kjempefin, herleg og nydeleg blogg! :D

  SvarSlett
 4. Hvor er dine favorittplasser i Bergen? Type kaféer, resturanter, turområder, musemumer osv.

  SvarSlett
 5. Har du hatt en opplevelse i livet der alt virket håpløst, men så snudde det? Et slags vendepunkt, kanskje.

  SvarSlett
 6. Hvordan møtte du Askil? Dere virker så gode for hverandre!
  Liker du å lese bøker? Hvis ja; hva der dine favoritter?
  Hva ønsker du deg til bursdagen din?

  SvarSlett
 7. Jeg har så vidt begynt å ta i noen strikkepinner, med litt hjelp til vrangborden er jeg i gang med topperslua fra Guttestrikkeboka. Har du noen tips til hvordan få gang på strikkingen, og evnt noen tips til enkle begynnerprosjekter? Snakker om ei som aldri har tatt i strikkepinner før....hehe :) Lurer også på om du hekler? Også synes jeg at mye av maten du lager ser så god ut, har du noen enkle og gode oppskrifter som du vil dele?

  SvarSlett
 8. Hva var de viktigste "tingene" dere kjøpte når Iben skulle komme til verden? Hilsen en kommende mamma som blir helt tullete av all babyreklamen....

  SvarSlett
 9. Hva er du redd for? Og har du noen tips til hva barn trenger til barnehagestart? Og har du noen tips til hvordan reise på helgeturer med små barn?

  SvarSlett
 10. Hvilke blogger leser du selv? Hva er dine favorittbøker

  SvarSlett
 11. Vil gjerne høre om drømmejobben, favorittklær til Iben og om tips til bær/grønnsaker man kan dyrke selv. Liker veldig godt bloggen din, fine innlegg og nydelige bilder!! Du er flink :-)

  SvarSlett
 12. Jeg blir veldig glad om du vil dele noen fototips. Bildene dine er utrolig fine og stemningsfulle.

  SvarSlett
 13. Hva er en perfekt dag for deg? Både med og uten Iben ;-)

  SvarSlett
 14. Hei Ingvild! Her kommer "et knippe" spørsmål jeg vil høre dine svar på... hihi :) Hvor finner du motivasjon til å gjøre ting du i utgangspunktet ikke gleder deg til? Har du tips til å takle store utfordringer i livet, f.eks. viktige valg som utdannelse, jobb, bosted og tidsprioriteringer osv....? Hva tenker du på som ekte kjærlighet? Er det noe man bør vente på eller søke (hvordan)? Hvis du skulle gi ett råd til en stor gruppe mennesker, hva ville det være? Takk for inspirasjon gjennom innsikt i dine hverdagsgleder, du har en veldig koselig blogg!

  SvarSlett
 15. Hva er hverdagslykke for deg? Er det noe spesielt du gjør for å føle deg bedre når du har en litt slitsom dag? Har du tips til andre over fine ting som gir deg glede i hverdagen? Hva gir deg energi?

  SvarSlett
 16. Har du noen raske og sunne middagsoppskrifter til en familie i tidsklemma? Gjerne mat som kan lages klart kvelden i forveien...

  SvarSlett
 17. Hva er ditt beste hverdagsglamour-tips?

  SvarSlett
 18. Jeg skal gifte meg i sommer, og vil gjerne ha bryllupstips! Jeg synes den store pinterest- og bloggeverdenen gjør det litt vanskelig å planlegge bryllup – alt ser så perfekt og strømlinjeformet ut der ute, og jeg kjenner at jeg fort kan miste oss selv av syne oppi den jungelen der. Og så tenker jeg ofte: oi, forventer gjestene DET? Hjelp.
  Hvordan syntes du selv det var å planlegge bryllup?
  Visste du godt hvordan du ville ha det, og ble det slik du tenkte?
  Hva er det beste minnet ditt fra dagen?

  SvarSlett