søndag 22. mars 2015

Mat på bordet uke 13

Ny uke, ny middagsplanlegging! Jeg har som mål å fullføre to oppgaver før jeg tar påskeferie, så denne uken er der viktig med en solid plan og innkjøpene klare!
Mandag: Tomatsuppe med egg og fullkornspasta
Tirsdag: Kokt sei med råkost og poteter
Onsdag: Fylt pasta med spinat og ricotta, tomatsaus med linser og grønnsaker
Torsdag: Pai med spinat og fire oster med salat
Fredag: Pizza med pesto, soltørket tomat og mozzarella og en grønn salat 
Lørdag: Pitabrød med salat og annet knask
Søndag: Grønnsakssuppe med Vossakorv og vafler til dessert
Vi fulgte nesten hele planen, tirsdag ble det pølser i brød med fullkornspasta i stedet for oppgradert Pyttipanne (som vi heller hadde på torsdag og glemte å ta bilde av). Paien ble heller ikke laget, men det tar vi igjen uka som kommer. Noen uker blir det slik. 
Siden leiligheten vi vurderte å se på ble solgt dro vi til Dale en dag seinere. Fredag ble det enkel middag med eggerøre, pølser fra Bønes gårdsmåt og solsikkebrød fra Colonialen. Siden de har varm lunsj i barnehagen på fredager gjør vi det enkelt.  Lørdag var det skinkestek og søndag svigermors gulasj. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar