søndag 15. mars 2015

Mat på bordet uke 12

Denne uka trenger vi kun å planlegge 4 middager siden vi skal til Dale i helga (mulig vi skal se på en leilighet, yey!)
Mandag: fylt pasta med spinat og ricotta, "luresaus" og salat
Tirsdag: oppgradert Pytti Panne (vi har en pose i fryseren som bør brukes) med Vossakorv, grønnsaker og skikkelig brun saus
Onsdag: fiskekaker med grønnsaker, hvit saus og potetstappe
Torsdag: pai med fire oster og spinat
Fredag, lørdag, søndag: Da er vi på Dale og blir tatt godt vare av svigermors og oldemommas herlige matlaging
middager i uka som gikk
Vi holdt planen ganske nøyaktig, men vi har funnet ut at vi må kutte ut brød som tilbehør til enkelte middager. Iben ville heller spise brødet enn selve middagen! Lørdag spiste vi mye ute; først herlig lunsj på Kaffemisjonen (hvorfor i alle dager har jeg ikke vært her på lenge?!), vi spiste smørbrød med fennikelsalami og chevre. Middagen var på Marg&Bein, Askil hadde braisert oksekjake bourgignon, jeg hadde svinenakke med spinat, kål, epler og ølvinagrette. Til dessert hadde vi sjokoladeganache med peanøttsmør og melkeis med appelsin. Fantastisk mat, atomsfære og vi hadde en herlig kveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar