onsdag 25. mars 2015

Kjøkkenbordfilosofi

Iben og jeg tok oss fri i dag og hadde en lang, fin prat mens vi spiste lunsj. Hun fortalte at juice kunne både komme fra epler og appelsin, helst ville hun ha "ep-le-jus" som hun så fint sier det. Et eple kunne også være en ball og hun trillet det langs bordet.
Det er så fint i den perioden vi er i nå, hun begynner å bli en liten jente med betraktinger, husker de minste detaljer, navn på andre og forstår sammenhengen i ting. 
Og jeg nyter hvert øyeblikk!
Ps: takk for alle kjekke spørsmål, jeg håper å ha svarene klare på fredag!

7 kommentarer:

  1. Åh så herlig. Det er noe veldig særegent med den tida da de går fra å være små lekende barn til å bli små filosofiske mennesker med "egne", rare og fascinerende men også kloke tanker!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke sant? Og så begynner de å få så mange ord at man klarer å henge med i fortellingene:)

      Slett
  2. Så utrolig søt hun er! Og det virker som en skikkelig koselig/morsom periode den hun er i nå :)

    SvarSlett
  3. For en fin tid! Jeg jobber i barnehage og syns det er spesielt fint å være med 2-3 åringene, nettopp på grunn av at de ofte vil fortelle og gi sine bektraktninger, det er så trivelig! Noen av de fineste samtalene i løpet av uka hender ofte med de barna : )

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, de er i en herlige "litt stor, men fortsatt litt liten"-fasen :D

      Slett
  4. Dei finaste filosofiske samtalane! :)

    SvarSlett