onsdag 18. februar 2015

Hurtigmat

 Vi har flere kjøttfrie middager i løpet av uka og dette er en av favorittene. 
Skikkelig middag på 15 minutter og den er veldig god dagen etter også!  Den kan lett varieres etter hva du har i huset, men dette er vår basis:
- ett fedd hvitløk, en hakket rødløk, en stor gulrot i terninger, 1/2 squash i terninger, tre grovhakkede vårløk, en håndfull bladspinat, en pakke kikerter, en pakke store hvite bønner, en boks kokosmelk og noen spiseskjeer tandoori marsala-krydder.
Gjør slik: finhakk hvitløk og stek i en wokpanne (eller stor stekepanne) med litt olje. 
Ha i grønnsakene og og stek i 5 minutter mens du vender alt rundt. Ha krydderet (lurt på smake seg til så det ikke blir for sterkt) over grønnsakene og hell så over kokosmelken. 
La det putre på svak varme i 10 minutter. Serveres med varmt nanbrød og yoghurt!

2 kommentarer:

  1. ser fantasisk ut!! men hva mener du med en pakke av linser/bønner? er så mange slags størrelser..

    SvarSlett
    Svar
    1. Tenker på de pakkene fra Go Green eller Go Eco, de pleier å være rundt 300/400 gr per pakke.
      Men det kan varieres, mer av noe, mindre av noe annet :D

      Slett