tirsdag 3. februar 2015

Déjeuner

 Iben og jeg har hjemmekontor i dag (jeg jobber, hun tegner) og vi ville ha noe godt til lunsj. Valget falt på crêpes med eplegele fra Hardanger og et lite dryss sukker. De er herlig løvtynne og passer like godt til søtt fyll som salt.
Du trenger: 1 1/2 dl hvetemel, en liten klype salt, 2 1/2 dl h-melk, 2 egg og gjerne en liten klype godt vaniljesukker om 
du vil lage de søte. Knekk eggene i en kopp og pisk sammen med en gaffel. Bland alt det tørre sammen og visp inn halvparten av melken til en glatt røre. Ha i resten av melken og eggene. La røren svelle i 20 minutter før steking. Bruk en liten klatt smør for hver pannekake. 

2 kommentarer:

  1. du altså, så godt du lagar det til.
    Finn Iben roen,
    når du driv på med datamaskina?

    Det er modig, og veldig bra.
    At du rører deg innom viktige tema her inne,
    at du tør. Det gjer deg enda finare.

    Takk for at du delar Ingvild.

    Klem frå Elisabeth

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Elisabeth! <3

      Iben er veldig fornøyd med å styre med sitt og når hun er ferdig med å tegne setter hun som regel i gang med kokkelering på lekekjøkkenet sitt (som er på kjøkkenet) :D

      Slett