lørdag 13. desember 2014

Den store avgjørelsen

 Året som kommer blir et stort et for oss.Etter en lang og grundig tankeprosess har vi bestemt oss for at vi skal flytte til Dale til høsten.
Vi håper å finne et hus i nabolaget til Askils foreldre i løpet av våren og selge leiligheten vår etter det.  Det som utløste dette valget er at vi med tiden ønsker oss et større hjem og at Iben ikke kommer til å få barnehageplass her i nærområdet før hun er 4 år. Det å bruke 50 minutter hver vei med henting og bussing i rushtrafikken med en lei unge er ikke gøy. Det er også viktig for oss at hun skal få gå de siste barnehageårene sine med de hun skal begynne på skolen med. 
 Som i de fleste store livsavgjørelser setter man opp for og i mot. Men når det kom til stykket var det overveldende mange gode grunner for og de få som var i mot kunne lett løses med litt planlegging. Jeg føler vi får mer enn vi mister. 
Aktive og entusiastiske besteforeldre i øyeblikkelig nærhet, kort vei til en liten barnehage og bli kjent med foreldrene der, et hjem vi kan utforme slik vi ønsker, mulighet for gjesterom og et syrom, å være en del av et lokalmiljø og vise det er mulig å få ting til selv på små plasser.
Så jeg håper dere krysser fingrene for oss i 2015, det blir et spennende år med boligjakt, opppussing og andre prosjekter. 

10 kommentarer:

 1. Blir veldig spennande å følgje dykk i denne prosessen! :)

  SvarSlett
 2. Dette blir eit spennande år! Gleder meg til å følge med på kordan det går :) Koselig å bu på litt mindre plasser :) Krysser fingrer og håper dåke finner drømmehuset !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir veldig kjekt og fint å ha bestemor og bestefar så nærme :)

   Slett
 3. Så utrolig spennende! Gleder meg til å følge med på husleting, flytting og alt! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ine! Det blir et stort prosjekt :D

   Slett
 4. Åj, så spennende! Gleder meg masse til å følge dere på dette eventyret! Dale ser helt fantastisk ut, det blir nok veldig bra! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!
   Dale er veldig koselig, lite men kan få til mye bra der tror jeg :)

   Slett
 5. Mye på en gang, men sikker på det blir fint for dere. Følger spent med på den fine bloggen din.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det blir et heftig år, men skal bli godt å komme i mål :)

   Slett