fredag 8. august 2014

Et bilde i timen 08.08.14

 07.00: Krutt i koppen og frokost etter ei røff natt. Karsten og Petra på loop på iPaden.
08.00: - Hva vil du ha på matpakka, Iben? - Iiiiiis!!
Is er visst blitt svaret på alle kulinariske spørsmål om dagen.

09.00: Leverer Iben i barnehagen på Nordnes. Hun er så fornøyd når vi kommer inn døra og har begynt å ta på tøflene selv.
10.00:  Venter på bussen etter å ha gjort ærend og kjøpt blomster til helgen.
11.00: Kaffipause med D2 og et Anthon Berg ekstra mørkt marsipanbrød.
12.00: Rydder på Ibens rom og tar hagebenken hennes inn. Aller helst vil hun ha alle møblene sine i stua og bærer alt inn selv.
13.00: Rydder og støvsuger resten av huset. Det varer ikke lenge men deilig å få det rent.
 14.00- 15.00: Bryllupsplanlegging, bordplassering og kort for å markere allergivennlig-mat. Det er mange hensyn å ta men med litt planlegging blir det god mat på alle.
 16.00: På fredager får Iben middagsmat til lunsj i barnehagen, så da lager ikke vi middag hjemme. I stedet lager vi en ekstra god smørelunsj, Askil og jeg lager noe til oss senere på kvelden.
 17.00: Ligge på gulvet med Iben, se på Shaun the Sheep og leke med dyrene. Godt kjøp!

 18.00: Rydder i fryseren og tenker jeg må bruke opp flere rester med frosne bær. Lager skogsbærcrumble for første gang på evigheter. Utrolig godt!


 19.00: Iben legger seg uten store problemer, selv om mamma måtte overta i kveld.  Rydder litt på soverommet etterpå og ser på hva som gjenstår på brudekjolen
 20.00: Lager pizza med ferdig speltbunn og ser en episode av "The great British bake off". Får lyst til å bake noe i morgen. Vi bestemmer oss at det blir en tidlig kveld siden vi skal setter alle kluter til denne helgen for å Iben til å sove natta igjennom. Så send gode tanker og kaffi!
Dette var min dag gjennom telefonen!

7 kommentarer:

 1. Stor elsk på slike innlegg :-) Mitt kommer i morgen, med bilder fra i går. Lykke til med sovingen.

  SvarSlett
 2. mange lykkeønskninger og kopper med kaffe kommer din vei!
  (Forresten, du som er så glad i kaffe - kan du anbefale en favoritt? Må være noe jeg har sjanse til å få tak i her i Asker/Bærum/Osloområdet. På forhånd tusen takk!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må innrømme at jeg har blitt mindre "kresen" etter jeg ble mor, nå går det på mengde og da blir det litt råflott med bønner til 80 kr posen ;)
   Vi kjøper den etiopiske fra World of coffee på Meny (3 for 2 tilbud) og den er helt utmerket til hverdagsbruk. Til litt "finere" stunder Esmeranda fra Tim Wendelboe helt fantastisk! :D

   Slett
 3. Gode ønsker og en runde mørkrost zoega kommer din vei fra meg :)) siv

  SvarSlett
 4. Det er så deilig når ein får sove natta gjennom. Det får som regel me, men i natt vart me vekka av Eddie som hadde vondt i magen. Han sovna godt mellom oss da, og sov resten av natta. Lykke til med soveprosjektet!

  SvarSlett
 5. Håper det går fint med soveprosjektet, og at helga ellers er fin <3

  SvarSlett
 6. Takk alle sammen, det gikk som forventet; veldig sint og frustrert liten jente. Men hun fant roen etter en time. Fortsatt en vei å gå, men det blir bedre :D

  SvarSlett