tirsdag 8. juli 2014

Ei natt på Walaker

Egentlig hadde vi planer om en tur til Fjærland og overnatting på Hotel Mundal når vi var her i området. Desverre viste det seg at Mundal ikke hadde midler til å åpne i sommer og vi måtte tenke nytt (men mest trist for de turistene som kom til lukket dør og ingen andre steder å være). Det viste seg et like ærverdige Walaker hotell hadde et rom igjen den dagen vi ville reise og vi slo til.
Vi koste oss i salongen med kaffe og hjemmelaga lefse, mjuke stoler, nationalromantisk kunst på veggene, blader og en deilig ro. Iben var igjen i trygge hender hos bestemor og bestefar i Balestrand og vi foreldre kunne se fram til 24 timer for oss selv. 
Hotellseng, ei uforstyrra natt og 4 retters-middag med vin? Ja takk!
 Vi fikk et stort rom i den moderne fløyen fra 60-tallet, men det fungerte flott. Det var noe kjekt å tusle over tunet og gjennom den frodige hagen og inn til middag i den nydelige spisesalen.
Neste gang kommer vi til å være ute i god tid og få et historisk værelse i hovedbygget.
Maten var helt fantastisk og i hovedsak basert på lokale råvarer og frokosten hadde hjemmebakt brød. Er man i området kan jeg varmt anbefale en tur hit!

2 kommentarer:

 1. Åhhh, det er så fint på Wallaker! Jeg var bare innom og tittet...fant ut at mitt (u)passende turantrekk ikke falt helt i smak blant servitørene, meh. Meeeen hallo, for en fin og trivelig blogg du har! Og så fint et navn du har...(he-he-he) Her må jeg innom oftere!

  Håper du får en magisk tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, håper du får sjansen å komme tilbake fordi det var helt herlig!

   Takk for fine ord og hjertelig velkommen igjen :D

   Slett