fredag 14. mars 2014

En liten gi vekk

Som jeg skrev i forrige innlegg synes jeg det var så kjekt å oppdage at det var rundet 100 følgere på Bloglovin at jeg ville markere dette med en liten "gi vekk"! Dette en liten sminkeveske/mappe sydd av en redesignet duk med fint blomsterbroderi i vårlige farger og fôret med lynglilla bomull.
Bare legg igjen en liten kommentar (og gjerne noen ord om deg, jeg er så nysgjerrig på hvem dere er!) og jeg trekker en tilfeldig en som får denne i posten!

19 kommentarer:

 1. så koselig! eg er masterstudent i musikkpedagogikk, og ny i bergen by. har derfor funne mange gode bergenstips i bloggen din. tittelen på bloggen din er forresten heilt korrekt, for den inneheld ting som gjer meg glad!

  SvarSlett
 2. Veldig fin! Journalist med sans for sprudlevann, klor og bøker. Bor i et hvitt rekkehus med fire smale etasjer i suburbia sammen med (snart) to små gutter og min samboer. Glad i gode middager, hverdagsglamour og triste dokumentarer.

  Silje

  SvarSlett
 3. Så himla fin "gi-vekk-gave"! Nettopp ferdig med en bachelorgrad i kommunikasjon, jobber og spiller i korps og bor i Kr.sand sammen med kjæresten min. Kjekt å følge med deg på denne bloggen, både når det gjelder bryllupsgreier (vi skal selv gifte oss neste år) og også alt det du lager ved hjelp av symaskinen :)

  SvarSlett
 4. Det var en nydelig sminkeveske! Du kjenner meg nok :) Jeg er en nyutdannet økonom og designer som bor med kjæresten i New York (for øyeblikket). Er alltid veldig koselig å følge med på nesten daglige oppdateringer på bloggen din, Ingvild!

  SvarSlett
 5. Hei Hei :) Jeg som er så glad i bloggen din, men aaalt for dårlig på å legge igjen kommentarer her (tar det igjen på instagram da!). En slik en liten pung hadde jo ikke vært å forakte. Særlig ikke når du er så flink å sy dem! :D Heimsnekra ting er noe jeg virkelig liker, og du skal ikke se bort ifra at jeg kjøper en selv om jeg ikke skulle vunnet her :) Jeg er jo student, ungdomsarbeider og kommende lektor i historie/samfunnsfag, bor på det vakre Østland og spirer og gror her. Bloggen din lever opp til navnet ditt, og jeg gleder meg til hvert innlegg :) Klem fra Julianne

  SvarSlett
 6. Så fine ting du lager! Jeg er Guro, sykepleierstudent i Bergen. Jeg har vel fulgt med her i et par år:)

  SvarSlett
 7. Heisann! Forholdsvis fersk leser av bloggen din her :) Strikker, syr litt, synger, jobber og har 4 små. Er glad i farger og redesign, så denne giborten var i gata mi, for å si det sånn. Ha en fin helg! Mvh Siv

  SvarSlett
 8. Åh, så koselig! Jeg liker så godt å kikke innom bloggen din fordi du er så flink på å trekke frem de fine tingene som gir hverdagene gullkant :)
  Jeg er en utflyttet Bergenser som nå studerer til å bli lektor i Oslo, og dermed setter jeg ekstra pris på innleggene dine fra bergens gater når hjemlengselen blir for sterk. Jeg blir glad av gode kopper kaffe, fine kjoler og hverdagsøyeblikk

  SvarSlett
 9. Hei! Student, 21, i Oslo. Fulgt bloggen din i snart ett år. Synes det er så mye koselig hverdagsglede, spesielt med søte Iben. Kan ikke sy selv, men er inspirerende å se dine verk likevel. Spesielt bunaden! En slik fin smunkepung hadde vært flott. (Ps: håper man kan vinne selv som anonym?!:))

  SvarSlett
 10. Masterstudent på siste året som ynskjer å flytte til Bergen til sommaren. Syns du er god på foto, du inspirerer til godt gamaldags handarbeid, og du har eit sjarmerande liv!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anja, det blei deg! Vil du sende meg adressa på e-post ingvildstein@gmail.com?

   Slett
 11. Hei! Jeg har lest bloggen din lenge, og jeg blir alltid like glad når det har kommet et nytt innlegg. Jeg er østlending som har forvillet meg over fjellet og til Bergen, og bloggen din hjelper meg å minne meg på at det er finfint her i Bergen også når jeg lengter litt for mye østover. Ellers er jeg student med et stort hjerte for god mat, hverdagsgleder og fin musikk.

  SvarSlett
 12. Eg er Karin, og har lest bloggen din i årevis. 25 år, bur i Bergen, jobber i Tryg etter å ha tatt ein heilt "ubrukelig" master i historie. Bur med kjærast Tor og katten Maggie. Gler meg til kvart innlegg på bloggen din, den er så sinnssjukt koselig og fin! Har vore veldig kjekt å følge deg opp gjennom åra (eg vil tippe sikkert 3-4 om ikkje lenger).

  SvarSlett
 13. Hei, Ingvild! For en koselig ting å gjøre! Jeg heter Elise og har fulgt bloggen din i ca 2 år, og syns den er kjempefin og koselig. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer, men skal prøve å bli flinkere. Jeg studerer for tiden Historie i Edinburgh, og koser meg med det, men gleder meg veldig til å bli ferdig til sommeren. Da er jeg åpen for nye ting! Kanskje vi sees i Bergen? Kanskje ikke? Den som lever få se :) Jeg elsker å strikke og lese, lage ting med hendene, og spise god mat, og det er for det meste førstnevnte jeg skriver om på min blogg! Ha ei super helg!

  SvarSlett
 14. Jeg vil også være med! Mest fordi jeg synes alt du syer er så sjukt fint :D
  Utover det, tror jeg ikke jeg trenger å fortelle så mye om meg selv; jeg spammer kommentarfeltet ditt både titt og ofte, og jeg håper du vet at jeg digger både deg (det vi får se av deg, i alle fall, regner med det er ganske representativt for hvem du er) og bloggen din.

  Ellers "ses" vi jo på listebloggen og insta ganske ofte :) Ønsker deg en super helg, og gratulerer med 100 følgere på Bloglovin! Du fortjener hver eneste en!

  SvarSlett
 15. Så fin! Jeg er 30 år og har en sønn som snart er 6 mnd. Jeg leser bloggen din fast og man blir glad av å titte innom her. Glimtene fra hverdagen, syprosjekter og matoppskrifter er blant det som gjør denne bloggen så fin. Du får den "vanlige" hverdagen til å bli litt magisk, det er flott :) Jeg ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 16. Jeg er Brynhild, 26, bergenser i sju år. Siste år på master i allmenn språkvitenskap, bor med fin samboer og fem små fisk. Jeg trenger ingen sminkepung, for det sydde jeg meg i håndarbeiden på barneskolen, i grønt bamsestoff, og jeg bruker den fortsatt. Litt hullete, men går bra foreløpig. Har lest bloggen din siden veldig lenge, men kommenterer aldri på noe som helst, så det var vel på tide :-)

  SvarSlett
 17. Jeg prøver ikke å smiske meg til en gave nå, men du får en blogpris fra meg. Fordi bloggen din gjør meg glad.

  SvarSlett
 18. Hei! Jeg er definitivt fast leser av bloggen din, men jeg er hakket bedre på å like bilder på instagram enn jeg er på å kommentere blogginnlegg. Jeg er 22 år og lærerstudent fra Nord-Trøndelag. Jeg er glad i strikketøy, helg, gjærdeig og en god kopp te. Er alt for dårlig på å ta frem symaskina, men blir litt inspirert av deg, altså! Får se om jeg får tørka støvet av den i løpet av våren... Ønsker meg i allefall den fine sminkemappa!

  SvarSlett