fredag 30. mars 2012

Bypåske er også påske.

Det er nesten påske, kun to jobbedager før jeg virkelig kan ta ferie. Selv om denne ferien kommer til å bli brukt på flytting, ting til Fretex/søpla/loftet og ommøbelering føles det helt rett. Fusjonering av boliger er herlig! 
Hva skal du i påsken?

Gledelig fredag!

mandag 26. mars 2012

Belønning.


Stikkord: mandag, opp klokken 6.30 som egentlig var 5.30, et energinivå som en bjørn i hi og en million ting å gjøre før påske. Da er litt økologisk bjørnebæris til dessert helt fint.

søndag 25. mars 2012

Hjerter i fleng.


Jeg liker best merkedager som lar en glede seg litt ekstra. Så da er det perfekt at dagen i dag er den internasjonale vaffeldagen! Jeg synes røren bli aller best om man bruker surmelk, da blir de bløte og myke slik jeg husker de fra barndommen. Kos deg!
3 dl hvetemel, 1 1/2 dl sukker, 1 ts vaniljesukker, 1/2 ts natron,1/2 ts med kanel og kardemomme, ca 1 dl smeltet smør, 4 dl Kefir og 2 egg.

lørdag 24. mars 2012

Lørdag hos oss.

 
 
 
 

Håper du har hatt en fin dag!

fredag 23. mars 2012

Loppislørdag!

I morgen er det loppemarked på Rothaugen skole, jeg skal, skal du? Og for sikre deg en fin dag bør du få med med min uhøytidelige liste for å unngå fellene i vårens vakreste eventyr:
1. Gå ikke alene; Sørg for rikelig med kontanter , mange mynter og venner som tåler en trøkk.
2. Kle deg etter vær og førforhold; Dette er ikke dagen for smykker, klær med mange knapper, sko med lisser og annet dill. Hold det enkelt (leggings, støvletter og kjole), så blir det lettere når du skal prøve klær foran villt fremmede mennesker.
3. Meld fra selv på korte turer; Om du plutselig bestemmer deg for å gå  i avdelingen for "saker og ting", meld i fra til dine venninner. Ingenting er så flaut som voksne som går seg vekk på egenhånd.
4. Sørg for mat og drikke under turen; Kaffe og vaffelbesøk er et must. Husk å sitte ned når du har muligheten.
5: Det er ingen skam å snu; Når alle andre kaster seg over klærne eller kjøkkenbord, ikke la deg rive med. Vent og følg med når trykket gir seg.
6: Velg med omhu; Når du skal betale,  sikt deg inn på ungene, de kan som regel ikke telle lengere enn til 50 og disse selvutnevnte antikkekspertene av noen foreldrekontakter skal unngåes.
7: Spar kreftene og grav deg ned i tide; Du kan fint leve uten den jakken, det er ikke verdt å gå i slosskamp for en gammel H&M-kjole. Loppemarkeder skal være gøy og koselig. Det er ikke krig.
God helg!

onsdag 21. mars 2012

Værsyk.

Det går tregt om dagen. Jeg skylder på været.

søndag 18. mars 2012

Øvelse.


Jeg øver til påskeferien med aviser, kaffe, solglimt, sjokoladeegg og vindusplass på den fineste cafeen.

lørdag 17. mars 2012

Min!

Det er alltid herlig med pakkelapp i posten, men når du vet at det er et lite sukkertøy fra Marni for H&M er det ekstra stas. Jeg tror vi kommer til å bli meget lykkelige sammen.

fredag 9. mars 2012

Tjuvradd.

Når krokusene dukker opp langs Sparebank Vest kjenner jeg min besøkelsestid. 
Beklager noe uinspirert skriving om dagen, jeg kan vel skylde på de tre V'ene; voksenliv, været og  vitaminer. Jeg gikk til og med glipp av 2 år dagen til denne bloggen. Vi får ta det igjen neste år, alle gode ting er jo tre! 
Ha en fin helg dere!

søndag 4. mars 2012

Øyeblikk: Reise

Fotobloggen Øyeblikk har en konkurranse om å dele et reiseminne. Dette bildet ble tatt i Budapest i fjor, en nydelig helg, bryllup, arkitektur som får en Art Nouveau-jente som meg til å gå måpende rundt i gledesrus. jeg tok flere hundre bilder, men dette minner meg mest om turen. Vi stod utenfor katedralen og ventet på vielsen og jeg knipset dette bildet.

Elementer.

På en søndag trenger man kun to makroner på deling, kaffe med fløte 
og noen blomster å lukte på. Uke 10 kan bare komme!